Är du redo att ta en mysig semester i Amsterdam? Vill du promenera efter de vackra kanalerna, eller kanske åka kanalbåt runt i den fina staden? Hoppa in på ett fik med rutiga dukar och äta en läcker smörgås? Eller kanske besöka det speciella köpcentrat med restaurangen på toppvåningen, den som ligger mitt i city? Amsterdam har mycket att erbjuda och det lockar också till att vara både välklädd och snygg i ansiktet – så glöm inte raktvål och rakborste!

Miljövänlig rakborste i klassisk design

Var hittar man den bästa rakborsten? På Apotek Hjärtat. Kanske inte det bredaste sortimentet men hög kvalitet och miljömedvetna val. En rakborste i toppklass är Sweden Eco Rakborste som är vegansk och har borst som tillverkats av återvunnet fibermaterial från PET-flaskor. Handtaget är gjort av lotusträ och spillved vilket är fantastiska naturmaterial. Borsten är miljövänlig och helt utan risk för att avge några mikroplaster.

Kombinera med miljövänlig raktvål

Apotek Hjärtat sätter miljö och hälsa i centrum. Här kan du också handla med ditt ICA-kort vilket är utmärkt för alla de som har ett sådant. Sweden Eco Shaving Soap är en vegansk mild tvål med olivolja och aloe vera som gör den extra mjuk och ansiktsvänlig. Kombinera med en rakhyvel som är miljövänlig. Tvålen kan användas både i ansiktet och över hela kroppen eftersom den är rikligt återfuktande. Om man söker en raktvål till en lägre prisklass finns det utmärkta tvålar här med, som exempel Edwin Jagger Natural Shaving Soap Sandalwood Refill. Den är inte vegansk, men den är mild och speciellt framtagen för den som har känslig hud.

Apotek Hjärtat – specialister på manlig hudvård

Apotek Hjärtat har tagit fram ett antal produkter som är miljövänliga och milda och som passar den manliga hudvårdsrutinens alla steg. Det finns också schampo, duschtvål och deodorant i samma serier där bas i produkterna är framförallt aloe vera och grönt te, ofta med doft av sandelträ.