Har du ett jobb där du arbetar både mot holländska kunder och svenska kunder? I så fall kan du jobbpendla mellan de båda huvudstäderna. I vanliga fall går det flyg nästan varje dag mellan Stockholm och Amsterdam. Dock kan de rådande omständigheterna göra att vissa av flygen är inställda för tillfället. Men när resandet kommer igång igen är det alltså inga problem att spendera ett par dagar i veckan i båda länderna. Flygtiden ligger på cirka 2 timmar så det är alltså inga längre avstånd att prata om.

Hyra kontorslokal i Stockholm

Om du ska jobbpendla mellan de båda städerna måste du bestämma om du ska ha ett kontor i en utav städerna eller båda två. Idag finns det flexibla lösningar som gör att du inte behöver betala ett fast pris per månad. Du kan till exempel hitta ett kontor i Stockholm där du hyr en flexibel plats, alltså under dagar det finns ledigt istället för en fast plats. Det är en perfekt lösning för dig som jobbpendlar som dessutom blir billigare i pris. Du behöver bara välja en lokal som du är intresserad av och sedan skicka en förfrågan till den värd som håller i uthyrningen.

Liknande lösningar i Amsterdam

Amsterdam är en livlig stad som också erbjuder flexibla och smarta lösningar när det kommer till kontorslokaler. Det finns flera företag som köper upp lokaler i centrum och gör om dessa till moderna kontorslösning. Här kan du hyra ett privat rum och skriva under ett flexibelt månadskontrakt. Allt du behöver ha med dig är din dator, resten finns redan på plats. På så sätt kan du enkelt arbeta i båda städerna och alltid ha en bra kontorslokal att vara i. En kontorslokal är så klart ingen nödvändighet men det är oftast lättare att få mycket gjort om du har ett kontor att gå till.

Amsterdam är en modern stad med mycket att erbjuda

Nederländernas huvudstad är inte bara kanaler och god öl utan en stad med ett riktigt härligt företagsklimat, precis som Stockholm. Här väljer flera nystartade företag att etablera sig. Du har alltså ett ypperligt läge att knyta värdefulla kontakter när du befinner dig i Amsterdam. Genom att hyra en kontorsplats i en lokal kommer du automatiskt att träffa nya människor. Amsterdam ligger även bra till geografiskt och du har nära till både Tyskland och Belgien dit du kan ta tåget på enbart några timmar. Det är alltså en perfekt bas för ditt företag i många avseenden.