Om man ska flytta till Amsterdam behöver man någonstans att bo. Alla vill inte bo i lägenhet utan ett hus lockar mer. Men hur hittar man ett hus i Amsterdam och hur är det att leva där?

Leta hus online

När det är dags att leta hus i Amsterdam kan det vara klokt att börja leta online. Sitter man i Sverige och letar hus är det än lättare att titta på nätet. Där finns i regel både bilder och all fakta man behöver om huset. Hittar man något som är väldigt tilltalande kan det vara dags att åka och titta på det och kanske lägga ett bud.

Det finns inget som säger att man måste köpa ett hus. Det går minst lika bra att hyra ett tills man vet att det verkligen är Amsterdam man vill bo i.

Ordna en fin trädgård

När man väl har hittat ett hus och köpt eller hyrt det kan man anpassa det lite mer efter sin stil. Finns det en trädgård kan man beställa växter från wexthuset.com och plantera. Kanske vill man också ha lite mer svenska växter? Då går även det att ordna.

Leva i Amsterdam

Att leva och bo i Amsterdam är ungefär som att bo i Sverige. Priserna är ungefär likadana, men lagar och regler skiljer sig en del åt. I Amsterdam är droganvändning till exempel tillåtet till viss del. Så är inte fallet i Sverige.